Crystal Palace - West Ham United Tippmix Tippek - 2021. január 26. 19:00

Crystal Palace – West Ham United Tippmix Tippek – 2021. január 26. 19:00
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Crystal Palace - West Ham United Tippmix Tippek - 2021. január 26. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Crystal Palace csapatának kedvez (8:7).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Crystal Palace stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Crystal Palace csapatának kedvez (3:2).


Az elmúlt fél évben a Crystal Palace kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a West Ham United négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a West Ham United az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Crystal Palace 3 győzelmet, 3 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a West Ham United pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján a West Ham United szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Crystal Palace olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Leeds United, a Sheffield United vagy a Southampton. A West Ham United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Leicester, az Everton vagy a Leeds United. A West Ham United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Crystal Palace olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Newcastle United, az Everton vagy a Liverpool. A West Ham United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Everton, a Liverpool vagy az Arsenal. A West Ham United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Crystal Palace - West Ham United Tippmix Tippek - 2021. január 26. 19:00