Bundesliga tippek és tanácsok

Isten hozott a Bundesliga tippek oldalán! Szakértőink kielemzik a statisztikákat és a csapatok formáját, majd ezek alapján a lehető legjobb fogadási tanácsokat adják nektek!

Bundesliga tippek, Megbízható tippmix tippek, profi fogadási tippek!

A német futball mindig remek választás és magas nyereséget hoz a fogadóknak! Ugyanakkor erős csapatokkal rendelkezik, mint a Bayern München vagy a Borussia Dortmund és mindig sok gólra és nagyon kevés meglepetésre számíthatunk. Főként, ha elolvasod tanácsainkat! Mielőtt elkészítenék Bundesliga tippjeiket, szakértőink kielemzik a statisztikákat, az előző eredményeket, a csapatok formáját és összehasonlítják a szorzókat.

Mikor töltjük fel Bundesliga tippjeinket?
Nagyon fontos számunkra, hogy megtaláljuk a legjobb szorzókat. Ennek érdekében szakértőink kielemzik és minél hamarabb közzéteszik tippjeiket. A Bundesliga szelvényeket a hétvégi mérkőzésekre péntek este 00:00 óráig töltjük fel. Az összes német bajnoki mérkőzésre a tippeket 1-2 nappal a mérkőzés előtt megtaláljátok oldalunkon.

Hogyan fogadj a Bundesligára?
Melyik a legmegfelelőbb fogadóiroda? A Bundesliga előrejelzéseink egy sor fogadóirodát és azok szorzóit mutatják be mindenik tanácsunkra, a választást viszont rád bízzuk! A Magyarországon legálisan működő fogadóirodákról és az exkluzív bónuszokról szóló oldalunk segíthet a választásban, hogy hol fogadjatok – vessetek egy pillantást az elérhető ingyenes fogadásokra, a speciális ajánlatokra és válasszátok ki a legjobb akciót az adott fogadóirodánál.

Mikor van a Bundesliga idény?

A német élvonal bajnoksága augusztus közepétől következő év májusának közepéig tart. Az élő tabellát ITT találjátok!

Milyen csapatok alkotják a Bundesligát?
Kik is vannak a német élvonalban? A 2020-21-es idényben a következő együttesek mérkőznek meg a Bundesliga bajnoki címéért:

Augsburg, Armenia Bielefeld, Bayer Leverkusen, Bayern München, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Eintracht Frankfurt, FC Köln, Hertha Berlin, Hoffenheim, RB Lipcse, Mainz, SC Freiburg, Schalke 04, Stuttgart, Union Berlin, Werder Bremen, Wolfsburg.
Milyen a játékstílus Németországban?
A Bundesliga az európai nagy ligák legjobb előnyeinek ötvözete. A csapatok állóképessége kiváló, akárcsak a Premier League-ben, ami összekeveredik a La Liga technikásságával és a Serie A fegyelmezettségével. A német csapatok mindig beleadnak mindent, ami hatalmas élvezettel jár a nézők és fogadók számára.

Ki nyerte a legtöbb Bundesliga címet?
Az 1903-as alapítása óta a legtöbb Bundesliga győzelmet a Bayern München szerezte, szám szerint 30-t. Őket a Nürenberg és a Borussia Dortmund követi, 9, illetve 8 bajnoki címmel.

A közelmúlt bajnokai:
2019-20: Bayern München
2018-19: Bayern München
2017-18: Bayern München
2016-17: Bayern München
2015-16: Bayern München
2014-15: Bayern München
2013-14: Bayern München
2012-13: Bayern München
2011-12: Borussia Dortmund

Még több futball fogadási tanács