Brighton & Hove Albion - Crystal Palace Tippmix Tippek - február 22. 21:00

Brighton & Hove Albion – Crystal Palace Tippmix Tippek – február 22. 21:00
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace Tippmix Tippek - február 22. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Brighton & Hove Albion csapatának kedvez (9:8).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Brighton & Hove Albion stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Brighton & Hove Albion csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a Brighton & Hove Albion kétszer nyert hazai pályán, ötször játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Crystal Palace kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Brighton & Hove Albion sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Brighton & Hove Albion 1 győzelmet, 7 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Crystal Palace pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Ez alapján a Crystal Palace szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Brighton & Hove Albion olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Tottenham, a Blackpool vagy a Portsmouth. A Crystal Palace pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, a Fulham vagy a Newcastle United. A Crystal Palace erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Brighton & Hove Albion olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Southampton, az Arsenal vagy a Chelsea. A Crystal Palace gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Aston Villa, a Leeds United vagy a Wolverhampton. A Brighton & Hove Albion csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace Tippmix Tippek - február 22. 21:00

Alatt 2,5

@ 1.67