Brentford - Arsenal Tippmix Tippek - szeptember 18. 13:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Brentford - Arsenal Tippmix Tippek - szeptember 18. 13:00

VISSZAVÁGNAK A TAVALYI VERESÉGÉRT?

Hazai pályán alaposan megtréfálta legutóbb a Brentford az Arsenalt, az előző PL-szezon nyitómérkőzésén 2-0-s sikert arattak a Méhek. Az Ágyúsok azonban ezúttal jobban rajtoltak: egy kivétellel az összes tétmérkőzésüket megnyerték az idényben…

Az Arsenal tétmérkőzésen közel nyolc hónapja, január 23-án játszott legutóbb döntetlent.

Utolsó három bajnokiján minden alkalommal a második félidőben szerzett több gólt a Brentford.

Az Arsenal utolsó 21 tétmérkőzésén 20-szor az a csapat nyert, amelyik az első találatot is szerezte.

Az Ágyúsok utolsó öt tétmérkőzésén négyszer is pontosan 3 gól születtett (és egyszer 4).

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek