Bosznia-Hercegovina - Montenegro Tippmix Tippek - szeptember 23. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Bosznia-Hercegovina - Montenegro Tippmix Tippek - szeptember 23. 20:45

CSOPORTGYŐZELEMRE FEL!

Ez a két csapat pályázik a legjobb eséllyel a csoport megnyerésére, azaz az A divízóba való feljutásra. A bosnyákok ráadásul még veretlenek, és ha hazai pályán legyőzik Montenegrót, akkor nincs is több kérdés, övék az első hely…

Utolsó 3 egymás elleni mérkőzésükön remiztek: 0-0, 0-0, 1-1.

Júniusi NL-meccsükön mindkét félidő döntetlennel végződött: 0-0, 1-1.

Mindkét csapat 6 gólt szerzett eddig a csoportban, a bosnyákok minden meccsükön betaláltak, míg Montenegró egyszer maradt szerzett gól nélkül.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek