Bologna - Cremonese Tippek január 23. 18:30

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Bologna - Cremonese Tippek január 23. 18:30

A Bologna idén négy meccséből egyet nyert meg, de ez még mindig több, mint a Cremonese bajnoki sikereinek száma, ugyanis ők nyeretlenek. A kupában viszont legutóbb a Napolit búcsúztatták a vendégek – ez kellő erőt adhat az első győzelemhez a ligában?

ᐅ A Bologna mind a négy 2023-as tétmeccse egygólos különbséggel dőlt el.
ᐅ A Bologna hazai pályán elmúlt 5 tétmeccséből négyet megnyert, a sikerek alkalmával háromszor is legalább két gólt szerzett.
ᐅ A Cremonese legutóbb a kupában a Napoli vendégeként mindkét félidőben szerzett gólt.
ᐅ A Cremonese idegenben utoljára a Salernitana, illetve a Spezia ellen szerzett pontot, mindkétszer 2-2 lett a meccs vége, és mindkétszer 2-1-es hátrányban voltak a vendégek az első félidő után.

FOGADÓIRODÁK

Tipp: Dupla esély - 1. félidő: X2
SZORZÓ 1.53

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek