Bilbao - Rayo Vallecano Tippmix Tippek - szeptember 17. 21:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Bilbao - Rayo Vallecano Tippmix Tippek - szeptember 17. 21:00

RENDRE SZOROS MECCSEKET JÁTSZANAK

A két csapat 2016-tól kezdve ötször mérkőzött egymás ellen a spanyol élvonalban, és ezeken a találkozókon mindig nagy csatákat vívtak: egy döntetlen mellett négyszer egygólos különbség volt köztük a lefújáskor. Ezúttal melyikük javára billen a mérleg?

A Rayo Vallecano szezonbeli öt bajnokiján egyszer sem született háromnál több találat.

Az Ath. Bilbao csak egy olyan mérkőzést játszott a szezonban, amelyen mindkét csapat a kapuba talált.

A legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésük közül hármat az Ath. Bilbao nyert meg egygólos különbséggel.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek