Betis - Eibar Tippmix Tippek - 2020. november 30. 21:00

Betis – Eibar Tippmix Tippek – 2020. november 30. 21:00
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 100% akár 20.000 HUF
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 20.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Betis - Eibar Tippmix Tippek - 2020. november 30. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Betis csapatának kedvez (5:4).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Betis stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Betis csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben a Betis négyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Eibar kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Betis sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Betis 4 győzelmet, 1 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Eibar pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Betis jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Betis olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Espanyol, a Valladolid vagy az Osasuna. Az Eibar pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sevilla, az Espanyol vagy a Valladolid. Az Eibar erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Betis olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Alavés, a Real Sociedad vagy a Villarreal. Az Eibar gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Leganés, a Villarreal vagy a Sevilla. Az Eibar csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Betis - Eibar Tippmix Tippek - 2020. november 30. 21:00

Betis

@ 1.84