Tippmix kalkulátor május 14 Szorzó 5.59 – Potenciális nyereség Ft 55.900

Bajnokok Ligája Tippmix szelvény

RB Leipzig – Manchester United
A Lipcse ebben a szezonban még nem veszített hazai pályán, sőt hétből hétszer nyertek a Vörös Bikák, ami tiszteletet parancsoló, még akkor is ha hátul sebezhető a gárda. A Manchester United ugyanis szereti, ha az ellenfél irányít, ők pedig várnak a kontra lehetőségére: Solskjaer csapata ebben a legjobb.

Dynamo Kyiv – Ferencváros
Az előző fordulóban a Fradi és a Dinamo is sima, 3-0-ás vereséget szenvedett a már továbbjutott sztárcsapatoktól, amely azt jelenti: mind a magyar mind az ukrán bajnok 1 ponttal áll, azonban a Kijevnek „csak” mínusz tíz a gólkülönbsége, míg a Fradinak mínusz tizenegy. Emiatt egy sokgólos, minimum 3-3-mas döntetlen is már a zöld-fehérek továbbjutását jelenthetné, hiszen a budapesti mérkőzés 2-2-vel zárult. Lényeg, ami lényeg, hogy a Fradi egyszer, egy félidőn keresztül már megmutatta, hogy abszolút partiban tud lenni a Dinamoval, amelyből a jelek szerint még mindig többen hiányoznak majd, mint a Ferencvárosból – Rebrov csapatát szerencsére különösebben továbbra sem sújtják a nagyobb sérülések.

Zenit Szentpétervár – Borussia Dortmund

A Borussia Dortmund 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Lazio ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában az F-csoportban, míg az FC Bruges könnyedén, 3–0-ra legyőzte a Zenitet. A Dortmund ezzel továbbjutott, míg mellette még a Lazio és a Bruges is bejuthat a nyolcaddöntőbe.

Lazio – Club Brugge

Jean Akpa játékosbnak több a sárga lapja (2) mint a Lazio játékosainak. Mats Rits 3 gyűjtött Club Brugge csapatban.

Rennes – Sevilla

A Rennes nem tudott győzni az utolsó 7 mérkőzésén.
James Lea Siliki játékosbnak több a sárga lapja (2) mint a Rennes játékosainak. Joan Jordan 3 gyűjtött Sevilla csapatban.
Rennes csapat 3 vesztett sorozatban otthon.

TIPPEK

Tippmix kalkulátor – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.