Ausztria - Szlovákia Tippmix Tippek - június 6. 17:30

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Ausztria - Szlovákia Tippmix Tippek - június 6. 17:30

Idén eddig mindkét válogatott 4 meccsen van túl, ezekből egyet-egyet nyertek meg. Ausztria utolsó két találkozóján gólt sem lőtt, és utolsó három Szlovákia elleni összecsapásán győznie sem sikerült – Alabaék most összekapják magukat?

Szlovákia négy találkozó óta veretlen, igaz, ebből három is döntetlenre végződött (0-0, 2-2, 1-1).

A szlovákok utolsó négy idegenbeli meccsük során háromszor nem tudtak a kapuba találni.

Ausztria utolsó két találkozóján 5 gólt kapott és egyet sem rúgott.

A legutóbbi (2016-os) Ausztria – Szlovákia találkozó 0-0-ra végződött.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek