Athletic Bilbao – Sevilla IngyenTipp – 2020. október 31. 16:00

2 min read

Athletic Bilbao - Sevilla IngyenTipp - 2020. október 31. 16:00

Athletic Bilbao – Sevilla IngyenTipp – 2020. október 31. 16:00
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 100% akár 20.000 HUF
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 20.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Athletic Bilbao - Sevilla IngyenTipp - 2020. október 31. 16:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Sevilla csapatának kedvez (12:7).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Athletic Bilbao stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Sevilla csapatának kedvez (5:4).
Az elmúlt fél évben az Athletic Bilbao kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sevilla kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Athletic Bilbao sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Athletic Bilbao 3 győzelmet, 1 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sevilla pedig idegenben háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Sevilla szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben az Athletic Bilbao olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Betis, a Mallorca vagy a Levante. A Sevilla pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Athletic Bilbao, a Wolverhampton vagy a Cádiz. Az Athletic Bilbao erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Athletic Bilbao olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Leganés, a Cádiz. A Sevilla gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Granada vagy a Bayern München. A Sevilla csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Athletic Bilbao - Sevilla IngyenTipp - 2020. október 31. 16:00

Felett 1,5

@ 1.50

Leave a Reply

Your email address will not be published.