Athletic Bilbao - Getafe Tippmix Tippek - 2021. január 25. 21:00

Athletic Bilbao – Getafe Tippmix Tippek – 2021. január 25. 21:00
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Athletic Bilbao - Getafe Tippmix Tippek - 2021. január 25. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Getafe csapatának kedvez (6:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Athletic Bilbao stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Getafe csapatának kedvez (3:1).
Az elmúlt fél évben az Athletic Bilbao négyszer nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Getafe háromszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Athletic Bilbao sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Athletic Bilbao 5 győzelmet és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Getafe pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az Athletic Bilbao jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Athletic Bilbao olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sevilla, a Betis vagy az Elche. A Getafe pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Elche, a Zaragoza vagy a Cádiz. Az Athletic Bilbao erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben az Athletic Bilbao olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Cádiz, a Celta Vigo vagy a Real Sociedad. A Getafe gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Córdoba, a Levante vagy a Real Sociedad. A Getafe csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Athletic Bilbao - Getafe Tippmix Tippek - 2021. január 25. 21:00

Felett 1,5

@ 1.60