Atalanta - Napoli Tippmix Tippek - február 21. 18:00

Atalanta – Napoli Tippmix Tippek – február 21. 18:00
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Atalanta - Napoli Tippmix Tippek - február 21. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Atalanta csapatának kedvez (11:10).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Atalanta stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Atalanta csapatának kedvez (6:3).

Az elmúlt fél évben az Atalanta hétszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Napoli háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. A statisztika alapján az Atalanta sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Atalanta 5 győzelmet, 3 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Napoli pedig idegenben hatszor nyert és négyszer kapott ki. Ez alapján a Napoli szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Napoli, az AS Roma vagy a Lazio. A Napoli pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Rijeka, a Real Sociedad vagy az Udinese. Az Atalanta erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Hellas Verona, a Sampdoria vagy a Lazio. A Napoli gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hellas Verona, a Granada vagy a Genoa. Az Atalanta csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Atalanta - Napoli Tippmix Tippek - február 21. 18:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.60