Anglia - Románia Tippmix Tippek - június 6. 18:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Anglia - Románia Tippmix Tippek - június 6. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Anglia háromszor nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Románia egyszer sem nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Anglia sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Belgium, a Lengyelország. A Románia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Ausztria vagy a Feröer szigetek. Anglia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Dánia. A Románia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Örményország. Anglia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek