Andorra - Gibraltár Tippmix Tippek - június 7. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Andorra - Gibraltár Tippmix Tippek - június 7. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Andorra egyszer sem nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Gibraltár egyszer sem nyert idegenben és kétszer kapott ki.
Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Andorra 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Gibraltár pedig idegenben háromszor kapott ki.

Az elmúlt egy évben Andorra olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Feröer szigetek, a Zöld-foki Köztársaság vagy a Lettország. A Gibraltár gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Málta, a Montenegro vagy a Bulgária. Gibraltár csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek