Amiens – Paris SG Tippek Franciaország Liga 1– 2020 Február 15

0
Szorzó

Holnap itt 17:30

Amiens - Paris SG Tippek Franciaország Liga 1– 2020 Február 15

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Amiens 

Utolsó eredmény:  1:2 vs AS Monaco

Forma: D L D D L

 • A Amiens nem tudott győzni az utolsó 9 mérkőzésén.
 • A Amiens nem tudott győzni Paris St.-Germain csapata ellen az utóbbi 3 mérkőzésén.
 • Az elmúlt egy évben az Amiens SC olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olympique Marseille, a Stade Rennes vagy az Angers. A Paris St. Germain pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Club Brugge, a Lyon vagy a Galatasaray.
   
 • Az elmúlt egy évben az Amiens SC olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Strasbourg. A Paris St. Germain gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Dijon. A Paris St. Germain csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Paris SG 

Utolsó eredmény: 6:1 vs Dijon

Forma: W W W W W

 • Ha a szorzó értéke 1.40 az esély a győzelemre 71%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 81%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
 • A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paris St. Germain csapatának kedvez (18:3).
   
 • Ebből a csapatok háromszor játszottak az Amiens SC stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Paris St. Germain csapatának kedvez (7:2).
   
 • Az elmúlt fél évben az Amiens SC egyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paris St. Germain tizenegyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Paris St. Germain az utóbbi mérkőzéseit.
   
 • Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Amiens SC 2 győzelmet, 4 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Paris St. Germain pedig idegenben tízszer nyert és egyszer kapott ki. Ez alapján a Paris St. Germain szerepelt jobban.
 • Paris St.-Germain nem vesztett az utolsó 13 mérkőzésén vendégként.

Amiens - Paris SG Tippek Franciaország Liga 1– 2020 Február 15

Felett 2.5 Gólok száma

@ 1.42

A legjobb szorzók az ajánlott tippekre!

FOGADÓIRODÁK

TIPP

Szorzó

BÓNUSZ

Fogadj most

Felett 2.5 Gólok száma

1.42

Bónusz akár 20.000HUF

Felett 2.5 Gólok száma

1.40

Bónusz akár 15.000HUF

Felett 2.5 Gólok száma

1.40

120% akár 50.000HUF

FREE BET

Powered by Live Score & Live Score App