AC Milan - Napoli Tippmix Tippek - szeptember 18. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

AC Milan - Napoli Tippmix Tippek - szeptember 18. 20:45

MEGMARAD A VERETLENSÉG?

Hat kör után azonos mérleggel (4-2-0) áll a két csapat a bajnokságban, és egyaránt győzelemmel hangoltak hét közben a BL-ben. Utóbbi négy egymás elleni bajnokijukon mindig pont nélkül maradt az otthon játszó csapat – most is így lesz?

A Milan az utolsó hét hazai tétmérkőzését megnyerte. Kétszer egy-, ötször kétgólos külünbséggel.

A Napoli utolsó hat tétmérkőzésén ötször döntetlen volt az állás az első játékrész végén.

A Milan utolsó négy tétmérkőzésén mindig betalált mindkét csapat.

Milánóban a két csapat utolsó öt egymás elleni bajnokiján négyszer 0 vagy 1 gól esett.

FOGADÓIRODÁK

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ 1.72

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek