A 6 legjobb (TÉNYLEG INGYENES) 2019-ben is működő VPN, PROXY

14 min read

A 6 legjobb (TÉNYLEG INGYENES) 2019-ben is működő VPN, PROXY – Oka van annak, amiért az ingyenes VPN-ek nem kerülnek pénzbe – valamilyen módon mindenképpen fizetni fog így is. Jobbat érdemel a korlátozott adatforgalomnál, a bosszantó hirdetéseknél és a veszélyes rosszindulatú programoknál. Több, mint 100 ingyenes VPN-t teszteltünk és 6-et találtunk, amelyek tudnak gyors sebességet, nagyszerű streaming élményt és biztonságot nyújtani Önnek. Online sportfogadás VPN, PROXY

Joga van az adatai online védelméhez, ezért nem kellene fizetnie. Az általunk tesztelt hét legjobb ingyenes VPN-nel garantálható a biztonságos, névtelen böngészés, külön költségek nélkül. Nincsenek rejtett költségek – csak töltse le az ingyenes VPN-t, és csatlakozzon fel az internetre.

Általában nyilvánvaló, melyiket választaná, ha vagy pénzért megvásárolhatja vagy ingyen megkaphatja a terméket. Miért fizetne valamiért, ha ingyen is megkaphatja? A VPN-ek esetében azonban ez nem olyan egyértelmű. Végtére is, nincsen igazából ingyenes ebéd: mindig végül valamivel fizetni kell. Az ingyenes VPN-ek használatakor a bökkenők lehetnek: a csigalassú sebesség, a bosszantó hirdetések, a veszélyes rosszindulatú szoftverek, vagy akár az adatait is ellophatják.

A 6 legjobb (TÉNYLEG INGYENES) 2019-ben is működő VPN, PROXY – A nyilvánvaló trükk, amelyet az ingyenes VPN-ek használnak

A VPN szolgáltatók nagyon egyszerű trükköt használnak: lebutítják az ingyenes verzió funkcionalitását azért, hogy a felhasználók végül kifizessék a teljes verziót. Végtére is, ha belefáradt a pufferelésre várakozásba, a lekorlátozott szerverekkel való vesződésbe és a Netflix hiányába, akkor nagyobb valószínűséggel fizet a teljesen működőképes szolgáltatásért.

A jobb ingyenes VPN-ek olyan szolgáltatást nyújtanak, amely majdnem ugyanolyan jó – sőt valóban olyan jó, hogy valószínűleg nem akar majd a fizetős verzióra frissíteni. Az általunk ajánlott ingyenes VPN-ek használatával:

 • elérhetők a földrajzi korlátozás alá eső tartalmak (az ilyen korlátozás azt jelenti, hogy az Ön tartózkodási helye alapján blokkolják a tartalomhoz való hozzáférést)
 • villámgyors lesz a kapcsolata
 • biztos lehet benne, hogy az adatai nincsenek naplózva

BA legjobb ingyenes VPN-ek

 1. NordVPN: Ideális, ha kevesebb mint egy hónapra utazik el, vagy VPN-ekkel szeretne kísérletezni
 2. ExpressVPN: Stabil, gyors, megbízható VPN, ha nem kell streamelés
 3. IPVanish: Ideális, ha streamelni szeretne, és nem zavarja a pufferelési idő
 4. PureVPN:Jó választás, ha nem torrentezéshez szeretné a VPN-t használni
 5. Proton: Biztonságos VPN-t korlátlan adatforgalommal, de nem használható torrentekhez
 6. ibVPN: Korrekt választás, ha biztonságtudatos, és nem kell a nagy adatforgalom

A 6 legjobb (TÉNYLEG INGYENES) 2019-ben is működő VPN, PROXY – Mi a csavar az ingyenes VPN-eknél?

A legtöbb ingyenes VPN limitált szolgáltatást nyújt csak. A korlátozások közé tartozhat a szerverek limitált választéka, a lassú internetkapcsolat vagy a korlátozott adatfelhasználás. Az általunk tesztelt ingyenes VPN-ek több mint 65%-a nem engedte a streamelést, sem a torrentezést, és némelyikük esetében szándékosan lassú a csatlakozás sebessége. Bár lehet, hogy semmit nem kell fizetnie, azonban valószínűleg bosszantó tapasztalatokat gyűjt.

Az ingyenes VPN-ek próbálják elhitetni Önnel, hogy tényleg ingyen kapja a terméket. A valóságban azonban lehet, hogy Önből lesz termék. Sok felhasználó jelentette nekünk azt, hogy az ingyenes VPN szolgáltatások ellopták személyes adataikat és harmadik félnek adták el.

Ez újabb problémát vet fel. Még egy ingyenes VPN-nek is fontos feladata lenne, hogy segítsen az online anonimitást megőrizni, de csak egy igazán biztonságos VPN képes erre. Sajnos sok ingyenes VPN komoly kockázatot jelent az Ön biztonságára.

Információit csak akkor lehet értékesíteni, ha azok tárolásra kerülnek. Számos ingyenes szolgáltatásnál nincsen naplózásmentességi irányelv, ami azt jelenti, hogy nyomon követhetik az adatokat és veszélybe sodorhatják az anonimitását. Az ingyenes szolgáltatások híresek arról is, hogy spameket, hirdetéseket és rosszindulatú programokat használnak.

A 6 legjobb (TÉNYLEG INGYENES) 2019-ben is működő VPN, PROXY – Mit tudtunk meg az ingyenes VPN-ekről

Több száz ingyenes VPN ajánlatot teszteltünk, és néhány közülük kissé túl jónak tűnt ahhoz, hogy igaz legyen. Ez felébresztette bennünk a gyanút, így a nem valószerűen hangzó eseteket közelebbről megvizsgáltuk.

Megdöbbentő módon rájöttünk, hogy sok ingyenes VPN tulajdonosa a kínai kormány – ugyanaz a kínai kormány, amely a világ legszigorúbb cenzúráját írja elő! Néhány szolgáltatásnál az adatvédelmi irányelvekben azt is meghatározták, hogy a felhasználói adatok naplózásra kerülnek és megoszthatók. Ez őszintén szólva sokkoló. Az anonimitása megóvása érdekében maradjon távol minden olyan VPN-től, amelynek köze lehet Kínához.

Van még egy nagyon fontos ok arra, hogy vigyázzon az ingyenes VPN-ekkel. A vállalkozások tisztában vannak vele, hogy az ügyfelek szeretik, ha könnyen mennek a dolgok. Feltételezik, hogy ha tetszik Önnek a korlátozott ingyenes szolgáltatás, akkor később a fizetős VPN csomagjukat választja.

A probléma? Hiába használja a legjobb ingyenes VPN szolgáltatást, az nem feltétlenül garantálja, hogy az üzemeltetőé a legjobb fizetős VPN szolgáltatás is. Arra pedig biztosan nem számíthat, hogy így kifogja a legjobb ár-érték arányt. Számos ingyenes szolgáltató kínál drága csomagokat másodrangú funkcionalitással, míg más szolgáltatások nem rendelkeznek ingyenes próbaverzióval, de olcsóbb csomagokat kínálnak jobb funkciókkal. A most már ismerős szolgáltatóhoz való ragaszkodás azt eredményezheti, hogy Ön végül többet fizet, kevesebbet kap, és a legjobb VPN szolgáltatások egyike helyett egy másodrangú szolgáltatással eléged meg.

1. NordVPN: a legjobb prémium VPN ingyen

Használja ingyenesen a szerintünk 1. számú VPN-t 30 napig – korlátlan számú szerver, streamelés és torrentek

NordVPN devicesNordVPN általában nem ingyenesen elérhető. Ez valójában egy prémium VPN, amely a legfejlettebb funkciókkal rendelkezik. Akkor miért soroltuk fel itt a legjobb ingyenes VPN-ek között?

A NordVPN külön kérdés vagy feltétel nélküli 30 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújt. Ez azt jelenti, hogy egy hónapig szabadon használhatja, ráadásul teljesen kockázatmentesen.

Ez ideális, ha csak rövid ideig van szüksége egy VPN-re. Ha kevesebb mint egy hónapra utazik el, a NordVPN segítségével ingyenesen megkerülheti a cenzúrát és a földrajzi korlátozásokat.

Valamint ez egy egy nagyszerű módja annak, hogy élvezze a korlátlan streamelést és a kiemelkedő biztonságot anélkül, hogy elkötelezné magát egy drága csomag mellett. Végül is, ha meg akarja érteni, hogy miért szeretik az emberek fizetés nélkül használni a VPN-eket, nem szabad, hogy lassú, megbízhatatlan, ingyenes programot próbáljon.

Ehelyett próbálja ki a NordVPN-t ingyen. Ha tetszik Önnek annyira, amennyire ezeknek a felhasználóknak, tartsa meg a szolgáltatást, és ha nem, akkor pedig könnyen törölhető.

A NordVPN ezeken a platformokon elérhető:

 • Android, Windows, macOS, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox

A NordVPN előnyei:

 • Következetesen feloldja a Netflix blokkolását, így soha nem kell kihagynia egy epizódot
 • 60 országban több mint 5100 szerver elérhető
 • A villámgyors csatlakozási sebesség garantált
 • Fejlett biztonsági protokollokat, katonai minősítésű titkosításokat kínál, és killswitch funkcióval rendelkezik
 • Biztosítja a teljes körű adatvédelmet, mivel a cég olyan országban van regisztrálva, amelyik kívül esik az 5/9/14-szem országai hatáskörén

[maxbutton id=”1″ url=”http://bit.ly/2Nxhse8″ text=”Töltse le a NordVPN-t INGYEN” ]

2. ExpressVPN

Nincs szükség bankkártyára, gyors sebesség, 500 MB/nap adatforgalmi korlát

A ExpressVPN az olvasóink top választása az ingyenes VPN-ek közül. Az ingyenes verzió villámgyors sebességet, valamint katonai minőségű titkosítást kínál, amely garantálja a gyors és biztonságos böngészést.

A ExpressVPN minden operációs rendszerrel kompatibilis, naplózásmentességet biztosít, és dedikált technikai támogatást nyújt. A földrajzi korlátozott tartalmak bárhonnan elérhetőkké válnak, és bármilyen típusú eszközt használhat ehhez.

Az ingyenes verzió mindössze 500 MB adatot szolgáltat naponta. Bár ez nem elég a Netflix-en a streameléshez vagy a torrentezéshez, biztosan elegendő a biztonságos böngészésre.

Csak egy eszközt adhat hozzá az ingyenes Hotspot Shield regisztrációjához, és csak nagyon korlátozott számú szerverhez férhet hozzá. Az ingyenes verziót a hirdetésekből tartják fenn, így elég sokat látni fog belőlük!

A Hotspot Shield ezeken a platformokon elérhető:

 • Windows, Android, macOS, iOS és Chrome

Az ingyenes verzió előnyei

 • A gyors sebesség biztosítja az akadozás nélküli böngészést
 • A naplózásmentesség irányelvének köszönhetően a keresési előzményeit nem láthatják meg mások
 • Katonai minőségű titkosítás védi az internetes tevékenységét

Az ingyenes verzió hátrányai

 • A streamelés nem lehetséges, így a kedvenc műsorok hiányozhatnak
 • Az adatforgalmi korlát 500 MB/nap (ez pár YouTube-videónak felel meg)
 • A sok hirdetés sok reklámszünetet jelent

[maxbutton id=”1″ url=”http://bit.ly/2WzDilh” text=”Töltse le a ExpressVPN-t INGYEN” ]

3. IPVanish

Nagyvonalú 10 GB-os adatforgalmi korlát, torrentezés támogatása, mindig ingyenes

A IPVanish nagylelkű adatforgalmi korlátja miatt lett az egyik legjobb ingyenes VPN nálunk. Az ingyenes verziót használók havonta 10 GB adatot kapnak, és további 5 GB adatban részesülhetnek, ha a cégnek írnak a Twitteren. Továbbá minden hónapban további 1 GB ingyenes adat nyerhető a barátok ajánlásával.

A Windscribe a legtöbb szerveren támogatja a torrenteket.

Mind a fizetős, mind az ingyenes felhasználók hozzáférhetnek az összes IPVanish szolgáltatáshoz, beleértve a R.O.B.E.R.T szoftvert, amely képes a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat blokkolni. A vállalat részletes adatvédelmi szabályzatot tett közzé, amely világosan megmagyarázza, hogy milyen adatok kerülnek tárolásra, valamint leírja a naplózásmentességre vonatkozó irányelveket. A Windscribe a legkorszerűbb titkosítással és biztonsággal is büszkélkedhet.

A Windscribe egy asztali alkalmazást és böngészőbővítményt kínál. A program felhasználóbarát kezelőfelülettel könnyíti meg a használatot, emellett számos módon elérhető az ügyfélszolgálat, többek között élő csevegőfelületen, valamint rendelkezésre állnak telepítési útmutatók is.

Az adatok korlátozása mellett az ingyenes IPVanish regisztrációval csak 10/50 országban csatlakozhat szervereikhez. Nézze meg, hogy mit gondolnak a felhasználók a IPVanish-ról.

A IPVanish ezeken a platformokon elérhető:

 • macOS, iPhone, Windows, Linux, Chrome és Firefox

Az ingyenes verzió előnyei

 • Támogatja a torrentezést, hogy a kedvenceihez korlátlanul hozzáférhessen

Az ingyenes verzió hátrányai

 • 10 GB/hónap adatforgalmi korlát (bőkezűbb, mint a legtöbb más ingyenes csomag)
 • Csökkentett szerverelérés a teljes verzióhoz képest
 • A VPN tárol néhány információt a kapcsolódásról

[maxbutton id=”1″ url=”http://bit.ly/2JGM3og” text=”Töltse le a IPVanish-ot INGYEN” ]

4. PureVPN

2 GB-os adatforgalmi korlát, torrentezés támogatása

A PureVPN egy lecsupaszított, megbízható ingyenes szolgáltatást kínál. Minden hónapban 2 GB ingyenes adatot biztosítanak, a hide.me biztonsági protokolljainak összes előnyét élvezheti, és öt ország közül választhat a csatlakozáshoz. A szerverek közül csak az egyik van Európában.

Sajnos a hide.me által nem férhet hozzá a Netflixhez. Azonban ez a VPN támogatja a torrenteketígy népszerű választás a felhasználók számára.

A PureVPN valóban úgy véli, hogy az ingyenes szolgáltatásnak ingyenesnek kell lennie, ezért nem büntetik az ingyenes felhasználókat. Non-stop hozzáférést biztosítanak a technikai támogatáshoz és a hirdetés nélküli böngészéshez. A hide.me betartja a naplózásmentesség irányelvét, erős titkosítást és többféle protokollt alkalmaznak, amelyek biztosítják az Ön biztonságát és anonimitását.

A hide.me ezeken a platformokon elérhető:

 • Android, Windows, macOS, iOS, Linux, Chrome, Firefox, Windows Phone, Amazon Fire OS, valamint telepíthető routerre is

Az ingyenes verzió előnyei

 • Jó csatlakozási sebesség a gyors betöltés és böngészés érdekében
 • A naplózásmentesség irányelve biztosítja az anonimitás védelmét
 • Az örökös ingyenes szolgáltatási garancia azt jelenti, hogy soha nem kell fizetnie majd

Az ingyenes verzió hátrányai

 • Az adatforgalom korlátozott, 2 GB/hónap
 • Csak korlátozott számú szerver elérhető
 • A korlátozott sávszélesség korlátozott böngészést és lejátszást jelent

[maxbutton id=”1″ url=”http://bit.ly/2BZjiiB” text=”Töltse le a PureVPN-t INGYEN” ]

5. ProtonVPN

Korlátozott szerverek, korlátlan sávszélesség

Míg a ProtonVPN erős prémium szolgáltatást kínál, az ingyenes VPN-jük kissé fapadosnak tűnik. Habár korlátlan adathasználatot biztosítanak egy eszköz számára, el kell viselnie a szándékosan csökkentett sebességet.

Nem nézheti a Netflix-et a ProtonVPN szolgáltatásával. A szolgáltatás rendelkezik több olyan szerverrel, amelyeket optimalizáltak torrentezéshez. Az ingyenes verzió azonban csak korlátozott hozzáférést biztosít azokhoz a szerverekhez, amelyek olyan országokban vannak elhelyezve, ahol támogatják a P2P fájlmegosztást.

A ProtonVPN egy könnyen használható, intuitív felülettel rendelkezik és kompatibilis több platformmal is, mindezt a felhasználók igazán szeretik. A cég nagyon erős biztonsági funkciókat is kínál, ideértve a hatékony titkosítást és protokollokat. Ez azt jelenti, hogy továbbra is biztonságosan böngészhet, és az adataihoz nem férhetnek hozzá mások.

A ProtonVPN ezeken a platformokon elérhető:

 • Android, Windows, macOS, iOS és Linux

Az ingyenes verzió előnyei

 • A korlátlan adatforgalom azt jelenti, hogy bármit csinál, az védett lesz
 • A naplózásmentességnek és a svájci adatvédelmi jogszabályoknak köszönhetően magas szintű biztonság
 • A remek biztonsági funkciók jó védelmet nyújtanak

Az ingyenes verzió hátrányai

 • Csökkentett szerverhálózat – csak három országhoz férhet hozzá
 • A lassú kapcsolat lassú betöltést és böngészést jelent
 • Nincs lehetőség torrentezésre vagy streamelésre, így nem érheti el kedvenc tartalmait

[maxbutton id=”1″ url=”http://bit.ly/2BZjiiB” text=”Töltse le a ProtonVPN-t INGYEN” ]

6. ibVPN

Erőteljes biztonság, korlátlanul ingyenes, alacsony 500 MB/hónap adatforgalmi korlát

Ha új a VPN-ek világában, a ibVPN ingyenes verziója egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerkedjen velük. Olvasóink nagyon szeretik a felhasználóbarát kezelőfelületét, amelynek része az animált grizzlymedve is. Több, mint 22 országban csatlakozhat a szerverekhez, és korrekt a sebesség.

A ibVPN nagyon komolyan veszi a biztonságot és az anonimitást. A VPN független szakértők által kerül auditálásra, AES 256 bites titkosítást használnak, és garantált a naplózásmentesség. Ez azt jelenti, hogy az Ön adatai soha nem kerülnek tárolásra, így a személyazonossága mindig privát marad.

Az ingyenes TunnelBear regisztrációval havonta mindössze 500 MB adatot használhat (de egy további 1 GB-ot kaphat, ha a Twitteren posztol). Ez a VPN nem működik a Netflix-szel vagy más streamelő oldalakkal, vagyis nem segít elérni a földrajzi korlátozások alá eső videotartalmakat.

A TunnelBear ezeken a platformokon elérhető:

 • Android, Windows, macOS, iOS, Chrome, Firefox és Opera

Az ingyenes verzió előnyei

 • A jó csatlakozási sebesség garantálja a pufferelés nélküli böngészést
 • A naplózásmentesség és a hatékony titkosítás biztosítja a folyamatos védelmet
 • A reklámmentes szolgáltatással nem kell félbeszakítania, amit csinál

Az ingyenes verzió hátrányai

 • Nincs streamelés, azaz nincs TV-nézés vagy zenehallgatás útközben
 • Az adatforgalom csak 500 MB/hónap
 • Kis szerverhálózat a többi VPN szolgáltatóhoz képest

[maxbutton id=”1″ url=”http://bit.ly/3200g6c” text=”Töltse le a ibVPN-t INGYEN” ]

Következtetés:

Összefoglalva, létezik néhány jó ingyenes VPN. Ugyanakkor még a legbiztonságosabb ingyenes szolgáltatás használata sem kockázatmentes. A legjobb ingyenes szolgáltatások sem mérhetők össze a legjobb fizetős szolgáltatásokkal.

A prémium szolgáltatások fokozott biztonságot és védelmet jelentenek, valamint támogatják a streamelést és a torrentezést. A legtöbb ingyenes VPN-től eltérően, amelyek jellemzően korlátozzák az adatforgaslmat, a prémium VPN-ek korlátlan adatforgalmat biztosítanak. Több országban több szervert érhet el, és gyorsabb a sebesség is.

A legjobb prémium VPN szolgáltatásokat illetően a legjobb hír, hogy ingyenesen kipróbálhatók. A legtöbb szolgáltatás kínál ingyenes próbaverziót, valamint kockázatmentes pénzvisszafizetési garanciát nyújt, ha nem lenne teljesen elégedett. Tehát meggyőződhet arról, hogy a választott szolgáltatás 100%-ban megfelelő az Ön számára vagy sem.

Tekintse meg a VPN ajánlatokat ezen az oldalunkon (hetente frissítve), ahol a csúcs VPN-ek szolgáltatását nevetségesen olcsó árakon találhatja meg!

Szerintünk a jelenlegi legjobb prémium VPN szolgáltatások:


[maxbutton id=”1″ url=”http://bit.ly/2Nxhse8″ text=”Tudjon meg többet Indítás” ]

[maxbutton id=”1″ url=”http://bit.ly/2WzDilh” text=”Tudjon meg többet Indítás” ]

[maxbutton id=”1″ url=”http://bit.ly/2JGM3og” text=”Tudjon meg többet Indítás” ]

[maxbutton id=”1″ url=”http://bit.ly/2BZjiiB” text=”Tudjon meg többet Indítás” ]

[maxbutton id=”1″ url=”http://bit.ly/34dUiQG” text=”Tudjon meg többet Indítás” ]